Vijvermaterialen

Veel vijver producten zijn bij Koja Koi op voorraad waaronder:

  • Luchtpompen
  • Waterpompen
  • UV- lampen
  • Filtermateriaal
  • Vijverfolie
  • PVC-aansluit materiaal

Door onze grote ervaring kunnen wij u altijd vrijblijvend advies geven over diverse systemen en zo nodig deze materialen bij u thuisbezorgen.

 

Voer

Koja Koi heeft diverse soorten voer.
Naast Kinshi voer verkopen wij ook ons eigen koi- en steurvoer.
Dit voer is van goede kwaliteit. Wij scheppen het uit onze voorraadbakken. U kunt zelf de hoeveelheid voer aangeven. Dit systeem hanteren wij al jaren tot ieders tevredenheid. Denk hierbij aan vroeger, waar de kruideniers op een gemoedelijke manier hun klanten bedienden.

Tevens verkopen we gedroogde garnalen, zijderupsen en andere koi-snacks, die echt een lekkernij zijn voor uw vissen.

Nieuw in ons assortiment is de Koja Mix. Een uitgebalanceerde mix van maar liefst 4 voersoorten met hun specifieke kenmerken. Zo ziet er een Grower, een Color, een Staple en een Probiotich voer in waardoor de Nishikigoi een gevarieerd voer voorgeschoteld krijgen. Het bevat naast der essentiële ingrediënten maar liefst vier natuurlijke pigmentversterkers en naast een hoog eiwitgehalte eveneens een hoog koolhydratengehalte. Waardoor de groei gepaard gaat met prachtige kleuren. De formule die niet alleen favoriet is bij menig hobbyist, maar ook veel professionele kwekers zweren erbij. Bovendien draagt de hoge verteerbaarheid bij aan een betere waterkwaliteit en daardoor gezonder Nishikigoi.